LUX Lunar grondreflectoren

Werking

De LUX Lunar wegdekreflectoren activeren bij het intreden van de schemering en branden gedurende de hele nacht. Zodra het daglicht weer boven de 100 lux komt zullen de LUX Lunar grondreflectoren weer uitschakelen en begint de batterij met laden. De batterij wordt gevoed met zonne-energie en is uitgerust met een mono-kristallijn zonnepaneel. Toch is er geen zon nodig, ook bij schaduw en regen zorgt de geavanceerde technologie van dit product dat de batterij in circa 3 uur kan laden tot 100%. De batterij heeft een autonomie van 200 uur, meer dan voldoende capaciteit om van schemer tot schemer te branden, ook in de donkere wintermaanden.

Montage

De LUX Lunar grondreflectoren worden door Van Wylick geleverd én gemonteerd. Zo kunnen wij zorg dragen voor een juiste montage en indien gewenst, adviseren over een geschikte toepassing. Het grote voordeel is dat door het gebruik van zonnetechnologie er geen bekabeling nodig is.

Kleuren en instellingen

Voor toepassingen in de infrasector wordt met name de witte of rode LED verlichting voorgeschreven. Voor architectonische toepassingen kan er ook voor een andere kleur worden gekozen, zoals groen, oranje, blauw en geel. De LED verlichting kan constant branden of knipperen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Duurzaamheid

De technische specificaties in combinatie met de robuuste behuizing van de LUX Lunar zorgen voor een lange levensduur van het product. De LUX Lunar is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit nikkel-metaalhydride-accu. De behuizing is 100% stof- en waterdicht en door zijn vormgeving bestand tegen belasting van het verkeer.

Garantie

Van Wylick geeft uitgebreide garantie op de LUX Lunar grondreflectoren.

Toepassingen

De LUX Lunar wegdekreflector begeleidt of attendeert weggebruikers in uiteenlopende verkeerssituaties, ze zijn voor de weggebruiker op een afstand van bijna 1000 meter te zien.

Ze worden veelvuldig toegepast in de Infrasector, onder andere voor verkeersremmende maatregelen, wegversmallingen, as-geleiding op provinciale wegen, accentueren van gevaarlijke bochten, markeren van voet- en fietspaden. Daarnaast zijn de LUX Lunar grondreflectoren ook zeer geschikt voor haven- en recreatiegebieden, waarbij ze hun toepassing vinden op bijvoorbeeld wandelpaden, kades en steigers.

downloads

FAQ

Waarom kiezen voor de LED reflectoren van Van Wylick?

  • De LUX Lunar is een kwalitatief, betrouwbaar en robuust product.
  • De LUX Lunar is voorzien van een behuizing uit 1 stuk: 100% stof- en waterdicht.
  • De LUX Lunar is door zijn vormgeving overrijdbaar door het verkeer.
  • De LUX Lunar heeft een autonomie van 200 uur en zal in de wintermaanden de gehele nacht blijven branden tot de vroege ochtend wanneer het juist extra belangrijk is.
  • De LUX Lunar is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige nikkel-metaalhydride-accu, die in circa 3 uur kan laden tot 100% ook op donkere regenachtige dagen.

Hoe lang kan de LUX Lunar reflector achter elkaar branden?

De LUX Lunar kan met een volle batterij 200 uur branden. Dit is meer dan voldoende capaciteit om ook in de wintermaanden de gehele tijdsduur van nacht en schemer te branden.

Waarom zou men voor de LUX Lunar in plaats van de LUX glasbol grondreflectoren kiezen?

De LUX Lunar is in vergelijking tot de glasbol grondreflectoren van een langere afstand te zien. Dit kan in bepaalde verkeerssituaties noodzakelijk zijn. Daarnaast zijn de LUX Lunar reflectoren geschikt in situaties waar geen auto`s rijden zoals fietspaden, jachthavens en voetpaden. De LUX Lunar wekt immers zijn eigen lichtbron op.